Ontdek nu onze online videolessen en cursussen voor nailart! Of je nu een beginnende nagelstylist bent of een ervaren professional, wij bieden een breed scala aan educatieve mogelijkheden om je skills te verbeteren en je creativiteit te stimuleren.

In onze videoles leer je één specifieke nailart techniek tot in de puntjes te beheersen.
Onze Nail Experts demonstreren stap voor stap hoe je deze techniek kunt uitvoeren, zodat je direct aan de slag kunt gaan en je eigen unieke designs kunt creëren.

Als je meer wilt leren en jezelf wilt uitdagen, bieden wij ook online nailart cursussen aan waarbij je meerdere technieken leert in verschillende kleuren. Hierdoor kun je jouw vaardigheden verder ontwikkelen en nieuwe ideeën opdoen voor jouw klanten.

Ben je op zoek naar een diepgaandere en uitgebreidere opleiding? Dan is onze online opleiding iets voor jou. Hier leer je niet alleen meer over de verschillende technieken, maar ook over de producten en materialen die nodig zijn om jouw nailart te perfectioneren.
Deze opleiding is ideaal voor degenen die hun kennis willen uitbreiden en hun professionele vaardigheden willen verbeteren.

Onze online videolessen, cursussen en opleidingen zijn eenvoudig te volgen en beschikbaar op elk moment van de dag. Schrijf je nu in en ontdek hoe je jouw nailart skills naar een hoger niveau kunt tillen!

 

Agenda workshops

DEZE MAAND
BEURS AKTIE

Bestel €100 of meer en gebruik
Kortingscode  VOORDEEL 
en je krijgt 10% Korting

 

Aktie is niet geldig op:
PNS MLP 4+1 Gratis 
Korneliya Poly Acrylgel 3+1 Gratis 
Korneliya BOB Gel 3+1 Gratis

Let op:
Kortings bedragen
zijn exclusief btw.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2023 Korneliya Nagel Groothandel | sitemap | rss