Ontdek de unieke kenmerken van de B Bottle van PNS,
ook wel bekend als BIAB, en waarom het een must-have is voor elke nagelprofessional:

 1. Extreme Self-leveling: De B Bottle biedt een ongeëvenaarde self-leveling eigenschap. De gel verspreidt zich gelijkmatig over de nagel, waardoor je een perfect glad oppervlak krijgt.
 2. Soak Off: Het verwijderen van de B Bottle is een fluitje van een cent. Dankzij de soak-off formule kun je de gel eenvoudig afweken, zonder dat je nagels beschadigen.
 3. Flexibel: Deze builder gel is flexibel en beweegt mee met de natuurlijke nagel. Dit zorgt voor een comfortabel draaggevoel en minimaliseert de kans op breken of scheuren.
 4. Geurloos: De B Bottle is nagenoeg geurloos, wat zowel prettig is voor de klant als voor de nagelstylist.
 5. Chipt niet: Met de B Bottle hoef je je geen zorgen te maken over afgebladderde nagels. De gel blijft langdurig mooi en chipt niet, zelfs niet bij dagelijks gebruik.
 6. Duurzaam: Deze gel biedt uitstekende duurzaamheid. Je kunt rekenen op langdurige resultaten zonder dat de gel zijn glans verliest.
 7. Verlenging mogelijk: Wil je je nagels verlengen? Met de B Bottle is dat mogelijk. Deze gel biedt de nodige stevigheid en flexibiliteit om prachtige verlengde nagels te creëren.
 8. Eenvoudig aan te brengen: Het borsteltje in de dop maakt het aanbrengen van de B Bottle een fluitje van een cent. Zelfs beginners kunnen moeiteloos een professioneel resultaat behalen.
 9. Geschikt voor elk type nagel: Of je nu korte, lange, zwakke of sterke nagels hebt, de B Bottle is geschikt voor elk nageltype. Het biedt de nodige ondersteuning en verbetert de natuurlijke nagelstructuur.
 10. Optimale hechting: De B Bottle zorgt voor een uitstekende hechting op de natuurlijke nagel, waardoor liften wordt voorkomen. Je kunt vertrouwen op langdurige en stabiele nagelresultaten.
 11. Licht om te dragen: Ondanks de duurzaamheid is de B Bottle licht om te dragen. Je nagels voelen niet zwaar aan en behouden hun natuurlijke flexibiliteit.
 12. Sterk en kleurvast: De B Bottle biedt niet alleen duurzaamheid, maar behoudt ook zijn kleurintensiteit. Je nagels blijven er sterk en levendig uitzien, zelfs na langdurig gebruik.
 13. Geen vijlwerk: Met de B Bottle hoef je geen tijd te besteden aan het vijlen van je nagels. Het kan direct worden aangebracht, waardoor je kostbare tijd bespaart.
 14. Geschikt als Base Coat (BaseCoat): Naast het gebruik als builder gel, kan de B Bottle ook dienen als een uitstekende base coat. Het biedt een gladde en sterke basis voor het aanbrengen van je favoriete nagellak of gel polish.

 

Met de B Bottle van PNS haal je een veelzijdig en hoogwaardig product in huis dat aan al je nagelbehoeften voldoet.

Het uitharden van de B Bottle is snel en efficiënt. Met een LED-lamp duurt het slechts 60 seconden om de gel uit te harden, terwijl het met een UV-lamp 120 seconden duurt. Je kunt dus snel aan de slag en genieten van prachtige resultaten.

Wil je zien hoe de B Bottle wordt gebruikt voor een natuurlijke overlay? Klik dan HIER om een video te bekijken waarin je stap voor stap kunt zien hoe je deze techniek toepast met de B Bottle.

Ben je nieuwsgierig naar het creëren van een babyboom-effect met de B Bottle? Klik dan HIER om een video te bekijken waarin je kunt zien hoe je dit prachtige en trendy nagelontwerp kunt maken met behulp van de B Bottle.

Ontdek zelf het gemak en de veelzijdigheid van de PNS B Bottle en laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden die dit geweldige systeem biedt.

Agenda workshops

GROOT VERBRUIKERS OPGELET!!

Bestel €105- €149
Gebruik Kortingscode  
VOORDEEL 
en je krijgt 10% Korting

Bestel €150- €199
Gebruik Kortingscode  
VEEL VOORDEEL
en je krijgt 15% Korting

Let op:
Kortings bedragen
zijn exclusief btw.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2023 Korneliya Nagel Groothandel | sitemap | rss