CURSUS GELNAGELS ZETTEN

Moderne Nagelstylist Module 1 De Theorie

Onze lesdag is opgedeeld in 4 blokken, waarin je alles leert over de etiquette van de nagelstyliste, de anatomie van de nagels, praktijklessen en tips & tricks om strak te lakken. We beginnen met een kennismaking met Korneliya Nail Academie en praten over de etiquette van de nagelstyliste, waarbij je waardevolle informatie krijgt over je werkruimte, de gebruikte producten en apparaten. Hygiëne, desinfectie en sterilisatie komen uitgebreid aan bod.

In het tweede blok gaan we dieper in op de anatomie van de nagels en leer je over ziektes, aandoeningen en verschillende vormen van nagels. We maken ook kennis met Mr. Apex en Ms. Stresszone. Na een gezellige koffiepauze is het tijd om vragen te stellen en genieten we van een lekkere lunch om alle informatie te laten bezinken.

In het derde blok gaan we het hebben over je toekomstige klanten en vul je samen met je medecursisten klantenkaarten in. Je leert ook verschillende soorten nagelplaten herkennen. Vervolgens ga je de opgedane kennis in de praktijk brengen en leer je tips vijlen in verschillende vormen en mooie bolling/apex creëren met verschillende producten van Korneliya. Je leert hoe je snel dunne, maar toch stevige nagels kunt maken met verschillende vormen.

In het vierde en laatste blok krijg je tips & tricks over hoe je strak kunt lakken, zodat je je klanten een prachtige set nagels kunt geven. Aan het einde van de dag deelt Nataliya ook haar geheimen over hoe je mooie foto's kunt maken en hoe je met social media extra aandacht van nieuwe klanten kunt trekken.

VOOR BEGINNENDE NAGELSTYLISTES

Deze training is speciaal ontworpen voor beginnende nagelstylistes of voor nagelstylistes die hun kennis weer willen opfrissen en die willen werken met mooie producten en snel en professioneel willen werken.
Je hebt geen model nodig, want we werken op tips.
Alle benodigde producten worden gratis aan je ter beschikking gesteld, zoals tips, vijlen en buffers, base gels en BiaB/BOB gels, UV/LED lamp, gel polish/liquid gels, celstofdeppers, finishing wipe en een theorieboek met toetsen.

De lesdag vindt plaats op iedere eerste zaterdag van de maand, met theorie van 10:00 tot 13:00 uur, lunch van 13:00 tot 13:30 uur en praktijk van 13:30 tot 16:30 uur. De locatie is bij Korneliya Nailart Design in Alphen aan den Rijn.
De kosten voor deze module, die ook apart gevolgd kan worden, bedragen slechts €150,- inclusief lunch, theorieboek en certificaat.

 

Sorteer op
 • Voordeliger

  Moderne Nagelstyliste
  Moderne Nagelstyliste

  BASIS OPLEIDING MODERNE NAGELSTYLISTAltijd al een Nagelstyliste opleiding willen doen?
  Natuurlijk wil je het gelijk de eerste keer goed leren en snel met klanten kunnen beginnen!
  Dan zit jij hier op bij de juiste opleiders. Onze…

  € 1.495,00

Grootverbruikers

LET OP
Van 10 tot 23 JUNI
zijn we op vakantie.


Orders worden
Iets later verzonden
dan u van ons gewend bent.
Als dank voor het wachten
krijgt u 20% KORTING 
met kortingscode:
VAKANTIE

GRATIS VERZENDEN
NL vanaf 50,00
België vanaf 75,00

(Bedragen zijn exclusief B.T.W)

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2024 Korneliya Nagel Groothandel | sitemap | rss