Veelgestelde vragen

Mocht je vraag er niet tussen staan, neem dan contact met ons op en wij helpen je snel verder.

Wat zijn acrylnagels?

Acrylnagels zijn kunstnagels die over de natuurlijke nagels worden geplaatst. Acrylnagels is een combinatie van poeder en een vloeistof dat samen hecht als een vloeibaar bolletje. Het vloeibare bolletje kan vervolgens gevormd worden tot een kunstnagel. Daarna wordt de nagel uitgehard in de open lucht. De acrylnagel houdt zijn vorm door de harde substantie. Dit is niet het geval bij de gelnagels. Wil jij ook acrylnagels? Bekijk dan ons assortiment. Weet je niet zeker of het iets voor jou is? Bekijk dan onze blogpost over dit onderwerp.

Wat zijn gelnagels?

Gelnagels lijken veel op acrylnagels. Het grote verschil tussen gelnagels en acrylnagels is dat acrylnagels bovenop de echte nagel worden geplaatst. Bij gelnagels komt er een kleine laag gel op de bestaande nagel. Gelnagels zijn flexibeler en zachter dan acrylnagels. Gelnagels blijven in kwaliteit langer goed, dan normale nagellak. Het is belangrijk dat je zorgvuldig te werk gaat. Door zorgvuldig te werken voorkom je beschadigingen en gaat de gellak langer mee. Wil jij ook gelnagels? Bekijk onze voorraad dan nu. Weet je niet zeker of het iets voor jou is? Bekijk dan onze blogpost over dit onderwerp.

 

Ik heb een bestelling geplaatst hoe snel wordt deze geleverd?

De levertijd is afhankelijk van de gekozen betaalmethode. Vanaf het moment dat de bestelling betaalt is duurt het 1-2 werkdagen voordat uw bestelling wordt verzonden. In de praktijk verzenden wij 90% van de bestellingen binnen 24 uur na betaling. Voor het buitenland kunnen wij geen levertijd noemen, aangezien dit afhankelijk is van andere partijen. Bekijk ons verzend- en retourbeleid.

Kan ik mijn aankoop retourneren?

Jazeker kan dat. Wil je een product retourneren dan heb je 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het is ook mogelijk om binnen de in lid 1 van dit Artikel gestelde bedenktermijn het product direct terug te zenden, mits het modelformulier voor herroeping of andere ondubbelzinnige verklaring voor herroeping is bijgesloten. Producten kunnen geretourneerd worden aan: Profnails Grevelingen 20 2401 DN, Alphen aan den Rijn. Heb je nog meer vragen over het retourneren van je producten kijk dan bij de algemene voorwaarde of neem contact met ons op.

Wie zijn wij?

Wij van Profnails zijn al jaren gespecialiseerd in het verkopen van alle benodigdheden voor jouw nagels. Wij helpen je graag met het zoeken naar de beste nagelproducten. Mocht je een vraag hebben, neem dan contact met ons op. 

Welke nagels passen bij mij?

Dat is erg afhankelijk van de wensen en behoeften die jij hebt. Bekijk voor tips tussen onze  blogberichten. Mocht je er vervolgens toch niet uitkomen neem dan gerust contact met ons op en wij zullen vervolgens advies geven.

Hoe kan ik mijn nagels het beste verzorgen?

Dat is erg afhankelijk van het type nagel dat jij hebt. Elk type nagel is verschillend. Het is wel belangrijk dat je regelmatig je nagels schoonmaakt. Bekijk voor alle tips op onze blogpagina

Wat moet ik doen als mijn nagels loslaten?

Het is erg vervelend als je nagels loslaten. Je kan je nagels eraf halen of je kan ze weer vastmaken. Kijk voor alle tips tussen de verschillende blogberichten.

Grootverbruikers

Nataliya is jarig en trakteert....

Bestel voor €10-€ 100

  • Krijg 20% Korting

Bestel voor € 100 -€150

  • Krijg 20% KORTING
  • en 1 Gratis Gelpolish t.w.v. 14,95

Bestel vanaf € 150,00 en krijg

  • 20% KORTING
  • 2 Gratis Gelpolish t.w.v. 29,90
  • ​en BONUS: 1 maand toegang 
    Nail Fitness Club t.w.v.100,00

 Kortingscode: HB20

Let op:
Kortings bedragen zijn exclusief btw.

GRATIS VERZENDEN
NL vanaf 50,00
België vanaf 75,00

(Bedragen zijn exclusief B.T.W)

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2024 Korneliya Nagel Groothandel | sitemap | rss