BASIS OPLEIDING MODERNE NAGELSTYLIST

Wil jij graag een Nagelstyliste opleiding volgen, maar weet je niet waar je moet beginnen met de juiste producten en opleiders? En wil je graag snel leren en gelijk met klanten aan de slag kunnen gaan? Dan ben je bij Korneliya aan het juiste adres!

Onze cursus MODERNE NAGELSTYLISTE bestaat uit 5 modules die je alle ins en outs van het vak zullen bijbrengen. En ja, het is echt mogelijk om na deze 5 modules je eigen nagelsalon te openen! Bij andere opleidingen krijg je vaak wel 10 tot 20 lessen, maar wij bieden een unieke combinatie van online lessen en praktijk, onder begeleiding, waardoor het mogelijk is om in korte tijd het vak te leren.

Gratis gebruik van producten,UV LED Lampen en  en gebruiksmateriaal

En dat is nog niet alles! Na de basismodules kun je je technieken perfectioneren en vervolglessen volgen, zoals nail shapes en nailart workshops, helemaal afgestemd op jouw smaak en stijl. Onze docenten hebben jarenlange praktijkervaring en delen graag hun passie met jou, zodat je verliefd wordt op je werk als nagelstyliste.

Bij Korneliya staat kwaliteit voorop. Je zult alleen werken met de beste producten die er op de markt zijn, en er worden geen extra kosten gerekend voor het gebruik van de producten en moderne apparatuur tijdens de lessen.

Sorteer op
Sorteer op

Grootverbruikers

GROOT VERBRUIKERS OPGELET!!

Bestel €100- € 199 
en gebruik Kortingscode
VOORDEEL 
en je krijgt 10% Korting

Bestel € 200 en meer, gebruik Kortingscode  
VEEL VOORDEEL en je krijgt 15% Korting


GRATIS VERZENDEN in NL
vanaf 50,00

GRATIS VERZENDEN
naar België vanaf 75,00

(Bedragen zijn exclusief B.T.W)

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2023 Korneliya Nagel Groothandel | sitemap | rss