Wil jij je droom waarmaken en je eigen nagelsalon openen?
Dan is onze cursus gelnagels zetten bij Korneliya Nailart Design de perfecte keuze!
Onze cursus bestaat uit 5 modules die je onder begeleiding kunt volgen, en na afronding ben je helemaal klaar om je eigen nagelstudio te starten.

Wat onze cursus uniek maakt, is de combinatie van online lessen en praktijkervaring.
Geen ouderwetse technieken, maar alleen moderne nageltechnieken die je direct kunt toepassen op je klanten. Onze ervaren docenten delen graag hun passie en kennis met jou, zodat je verliefd wordt op je werk als nagelstylist.

Bij Korneliya Nailart Design staat kwaliteit voorop. Je werkt tijdens de cursus alleen met de beste producten en moderne apparatuur, zonder extra kosten. Je krijgt zelfs een leuke korting bij onze Korneliya groothandel voor productaankopen. Daarnaast zijn de lessen in kleine groepen, zodat je voldoende aandacht en begeleiding krijgt. We hebben ook een speciale chat beschikbaar waar je 24/7 vragen kunt stellen en begeleiding kunt krijgen.

Naast de praktijklessen krijg je ook een lesboek met alle benodigde informatie en toegang tot online lessen om alles nog eens te bekijken en te oefenen. En om het helemaal compleet te maken, zorgen we voor een heerlijke lunch en koffie/thee en lekkernijen tijdens de cursus, zodat je kunt genieten terwijl je leert.

En het beste van alles? Na iedere module ontvang je een certificaat en na een geslaagd examen krijg je een prachtig diploma. En als extra bonus bieden we je de mogelijkheid om gratis een perfectie training te volgen met onze begeleiding om je vaardigheden verder te verfijnen.

Wacht niet langer en maak je droom waar! Schrijf je vandaag nog in voor onze cursus gelnagels zetten en zet de eerste stap naar een succesvolle carrière als nagelstylist met Korneliya Nailart Design.

Klik hier als je meer wilt weten over module 1 De Theorie
Module 2 Manicure en Frezen
Module 3  Natural Nails
Module 4 Easy Nail Extention
Module 5 Salon Nailart

 

Grootverbruikers

Nataliya is jarig en trakteert....

Bestel voor €10-€ 100

  • Krijg 20% Korting

Bestel voor € 100 -€150

  • Krijg 20% KORTING
  • en 1 Gratis Gelpolish t.w.v. 14,95

Bestel vanaf € 150,00 en krijg

  • 20% KORTING
  • 2 Gratis Gelpolish t.w.v. 29,90
  • ​en BONUS: 1 maand toegang 
    Nail Fitness Club t.w.v.100,00

 Kortingscode: HB20

Let op:
Kortings bedragen zijn exclusief btw.

GRATIS VERZENDEN
NL vanaf 50,00
België vanaf 75,00

(Bedragen zijn exclusief B.T.W)

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2024 Korneliya Nagel Groothandel | sitemap | rss