Ontdek Reymerink desinfectie en reinigingsproducten

Heb je voor je nagelstudio of tijdens uitvoering van een ander beroep cosmetische vloeistoffen, vloeistoffen voor reiniging & desinfectie en vloeistoffen voor industriële toepassing nodig?

Reymerink biedt je hiervoor een groot assortiment. Van Podisept tot Podiclean.

De producten van Reymerink worden veelvuldig gebruikt door pedicures, podologen, nagelstudio’s, tattoo shops, schoonheidsspecialisten, drogisterijen en industriële bedrijven.

Reymerink desinfectie voor pedicure en schoonheidssalons

Reymerink is jouw producent op het gebied van reinigings- en desinfectie vloeistoffen. Het merk heeft een ruim assortiment aan producten voor pedicurepraktijken en schoonheidssalons. Op deze pagina leggen we je de verschillen tussen de middelen van Reymerink uit en vertellen we je waar je ieder product voor kunt toepassen tijdens je werkzaamheden als nagelstylist.

Reymerink desinfectie van materialen

Podisept
Podisept is de meest krachtige reinigingsvloeistof voor sterk verontreinigde instrumenten. Podisept gebruik je vóór het desinfecteren met bijvoorbeeld Podiclean.

Podiclean
Podiclean is een middel voor het reinigen van je instrumenten. Dit desinfectiemiddel heeft een hekel aan bacteriën, gisten en schimmels. Dompel je instrumenten, tangen en frezen onder in onverdunde Podiclean en jij gaat hygiënisch aan het werk. Ook handig voor kleinere oppervlakken, zoals loeplampen en pedicuremotoren.

Podisonic
Podisonic is speciaal bedoeld voor in de ultrasoon. Je gebruikt het dus voor het reinigen van onder andere instrumenten, tangen en frezen.

Podisan
Podisan is een inactiverings- en bewaarvloeistof. De werkzame ingrediënten zorgen ervoor dat bacteriën en gisten onschadelijk worden. Hierdoor is de vloeistof perfect om instrumenten in te bewaren die niet onmiddellijk gedesinfecteerd kunnen worden. Podisan is ook geschikt voor het reinigen van grote oppervlakken zoals instrumententafels. Tot slot kan de vloeistof gebruikt worden in de ultrasoon.

Reymerink reiniging van de huid

Podigeen
Wil je vuil van de huid verwijderen? Podigeen is een reinigingsvloeistof op basis van plantaardige zeep die het vuil van de huid verwijdert. Podigeen voorkomt een droge huid en ruikt naar lavendel.

Podiskin
Wil je grote oppervlakken huid desinfecteren, gebruik dan Podiskin. Dit desinfectiemiddel is effectief tegen bacteriën en gisten. Het droogt je huid niet uit.

Podilon
Wil je kleinere huidoppervlakken desinfecteren, gebruik dan Podilon. Podilon bestrijdt naast bacteriën en gisten ook schimmels. Podilon is vergelijkbaar met Sterilon.

Weekmakers van Reymerink

Podinail
Podinail is een snelle, krachtige vloeistof voor het weken van de huid, eeltplekken en nagelriemen. Wanneer je wat Podinail op de te behandelen plekken druppelt en het laat inwerken, dan is de huid vervolgens klaar om een behandeling te ondergaan. Gevoelige huid? Gebruik dan Podinail oil.

Natuurlijk leveren we ook de vloeistofstoffen voor Desinfectie Zoals Podilon, Podior Alcohol 70,80 en 96%
Penseel reinigers voor Gel en Acryl penselen, en voor het schoonmaken en desinfecteren van instrumenten en oppervlaktes

 

Grootverbruikers

GROOT VERBRUIKERS OPGELET!!

Bestel €100- € 199 en gebruik
Kortingscode VOORDEEL 
en je krijgt 10% Korting

Bestel € 199 en meer, gebruik Kortingscode  
VEEL VOORDEEL 
en je krijgt 15% Korting
kortingen niet geldig op Acties.

GRATIS VERZENDEN
NL vanaf 50,00
België vanaf 75,00

(Bedragen zijn exclusief B.T.W)

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2024 Korneliya Nagel Groothandel | sitemap | rss