STALEKS Pushers maken het verschil.

Een pusher wordt gebruikt bij het uitvoeren van een manicure of pedicure om de nagelriemen voorzichtig terug te duwen. De nagelriemen zijn het zachte weefsel dat de basis van de nagels omringt. Door de nagelriemen voorzichtig terug te duwen met een pusher, kunnen ze worden losgemaakt van de nagelplaat, waardoor de nagels er netter en verzorgder uitzien.

Het gebruik van een pusher helpt ook om de nagelriemen te verzorgen en te voorkomen dat ze te ver over de nagel groeien, wat kan leiden tot ongemak of ontstekingen. Een pusher is een handig hulpmiddel om de nagels een professionele uitstraling te geven en ze gezond te houden. Ze zijn meestal gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en gemakkelijke reiniging.

Hoge kwaliteit en vakmanschap.

De Staleks cuticle pushers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen die passen bij zowel kleine als grote nagelriemen en nagelplaten. Ze staan bekend om hun hoge kwaliteit en vakmanschap. De pushers worden handmatig geslepen en zijn gemaakt van hoogwaardig medisch roestvrij staal. De afwerking is uitstekend dankzij een specifieke slijptechniek en polijstpasta.

De Staleks nagelriem pusher is een essentieel instrument voor een Russian manicure of behandeling, evenals voor een BIAB nail treatment.

 

Sorteer op
Sorteer op

Agenda workshops

DEZE MAAND
BEURS AKTIE

Bestel €100 of meer en gebruik
Kortingscode  VOORDEEL 
en je krijgt 10% Korting

 

Aktie is niet geldig op:
PNS MLP 4+1 Gratis 
Korneliya Poly Acrylgel 3+1 Gratis 
Korneliya BOB Gel 3+1 Gratis

Let op:
Kortings bedragen
zijn exclusief btw.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2023 Korneliya Nagel Groothandel | sitemap | rss