STALEKS Pushers maken het verschil.

Een pusher wordt gebruikt bij het uitvoeren van een manicure of pedicure om de nagelriemen voorzichtig terug te duwen. De nagelriemen zijn het zachte weefsel dat de basis van de nagels omringt. Door de nagelriemen voorzichtig terug te duwen met een pusher, kunnen ze worden losgemaakt van de nagelplaat, waardoor de nagels er netter en verzorgder uitzien.

Het gebruik van een pusher helpt ook om de nagelriemen te verzorgen en te voorkomen dat ze te ver over de nagel groeien, wat kan leiden tot ongemak of ontstekingen. Een pusher is een handig hulpmiddel om de nagels een professionele uitstraling te geven en ze gezond te houden. Ze zijn meestal gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en gemakkelijke reiniging.

Hoge kwaliteit en vakmanschap.

De Staleks cuticle pushers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen die passen bij zowel kleine als grote nagelriemen en nagelplaten. Ze staan bekend om hun hoge kwaliteit en vakmanschap. De pushers worden handmatig geslepen en zijn gemaakt van hoogwaardig medisch roestvrij staal. De afwerking is uitstekend dankzij een specifieke slijptechniek en polijstpasta.

De Staleks nagelriem pusher is een essentieel instrument voor een Russian manicure of behandeling, evenals voor een BIAB nail treatment.

 

Sorteer op

Grootverbruikers

GROOT VERBRUIKERS OPGELET!!

Bestel €100- € 199 en gebruik
Kortingscode VOORDEEL 
en je krijgt 10% Korting

Bestel € 199 en meer, gebruik Kortingscode  
VEEL VOORDEEL 
en je krijgt 15% Korting
kortingen niet geldig op Acties.

GRATIS VERZENDEN
NL vanaf 50,00
België vanaf 75,00

(Bedragen zijn exclusief B.T.W)

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2024 Korneliya Nagel Groothandel | sitemap | rss