Acrylnagels wat zijn het?

De afgelopen jaren vinden wij in Nederland het steeds belangrijker om goed verzorgt eruit te zien. Goed verzorgde handen is daarin de absolute must. Het zetten van Acrylnagels is hierin een van de optie dat je kan doen. Er zijn veel opties voor het laten zetten van Acrylnagels. Waar moet ik op letten en wat is het beste voor mij? In dit artikel lees je meer over wat acrylnagels zijn en waar je op moet letten.

Wat zijn acrylnagel?Acrylnagels

Acrylnagels zijn kunstnagels die over de natuurlijke nagels worden geplaatst. Acrylnagels is een combinatie van poeder en een vloeistof dat samen hecht als een vloeibaar bolletje. Het is de afgelopen jaren erg populair geworden. Het vloeibaar bolletje kan vervolgens gevormd worden tot een kunstnagel. Daarna wordt de nagel uitgehard in de open lucht. De acrylnagel houd zijn vorm door de harde substantie. Dit is niet het geval bij gelnagels.

Hoe worden acrylnagels geplaatst?

Het is belangrijk dat er zorgvuldig gewerkt wordt. Schoon werken is hierin de belangrijkste factor, daarom worden de handen gedesinfecteerd voordat de nagelstyliste aan de slag zal gaan. De stappen die worden gezet zijn nagelriemen terugduwen, nagels vijlen, plaatsen van tips en vervolgens acrylnagels plaatsen en laten uitharden. Zodra de nagels zijn uitgehard zullen de nagels gevijld en gepolijst worden.

Voor- en nadelen van acrylnagels

Voordat je gaat beslissen of acrylnagels iets voor jou is is het belangrijk om te weten wat de voor- en nadelen zijn van acrylnagels. We hebben deze hieronder voor je op een rijtje gezet.

Voordelen:

 • Acrylnagels zijn stevig

 • De acrylnagels zijn minder kwetsbaar dan andere soorten behandelingen

 • De acrylnagels gaan lang mee

Nadelen

 • Door het harde materiaal voelen de nagels vrij groot aan.

 • De acrylnagels zijn niet flexibel

 • De geuren die vrijkomen bij het zetten van de nagels kan chemisch ruiken en onprettig zijn.

Wat heb je nodig voor het plaatsen van acrylnagels?

Acrylnagels bestaat uit een poeder en een vloeistof. de benodigdheden voor voor acrylnagels zijn: poeders, vloeistoffen, nagelvijlen, primers en penselen. Het kan daarnaast ook goed zijn om een set acrylnagels te kopen. Wij hebben verschillende starterspakketten speciaal geselecteerd. Bekijk de voorraad nu.

Zijn acrylnagels slecht voor je eigen nagels?

Het is erg belangrijk dat het goed en zorgvuldig wordt geplaatst om problemen te voorkomen. Het kan daarom verstandig zijn om kunstnagels te laten plaatsen. Daarnaast kan je ook gebruik maken van de starterspakketten. Het plaatsen van acrylnagels gaat vaak zonder problemen 

Zijn acrylnagels iets voor mij?

Dat is erg afhankelijk van de wensen die jij hebt. Acrylnagels zijn een voorbeeld van kunstnagels, maar daarnaast kan je ook kiezen voor gelnagels. Bekijk ook het artikel over gelnagels.

 

 

Sorteer op
 • Moyra Acryl powder Clear 140 gram
  Moyra Acryl powder Clear 140 gram

  M

  MOYRA CLEAR ACRYLPOEDER
  MET DEZE KLEUR POEDER KUNT U MOOIE NAGEL VERLENGINGEN MAKEN.MOYRA Acrylpoeders zijn zeer fijne acrylpoeders in, De Acrylpoeders zijn geschikt zijn voor de verschillende kleuren van natuurlijke nagels. Ze…

  € 39,95
 • Moyra Acryl powder SOFT PINK 12 gram
  Moyra Acryl powder SOFT PINK 12 gram

  MOYRA SOFT PINK ACRYLPOEDER
  DEZE POEDER IS TRANSPARANT PINK, MET DEZE KLEUR POEDER KUNT U MOOIE NAGEL VERLENGINGEN MAKEN.MOYRA Acrylpoeders zijn zeer fijne acrylpoeders in, De Acrylpoeders zijn geschikt zijn voor de verschillende…

  € 7,95
 • Moyra Acryl powder WHITE 140 gram
  Moyra Acryl powder WHITE 140 gram

  MOYRA WHITE ACRYLPOEDER
  DEZE POEDER IS WIT EN PERFECT VOOR EEN MOOIE FRENCH TE MAKEN.MOYRA Acrylpoeders zijn zeer fijne acrylpoeders in, De Acrylpoeders zijn geschikt zijn voor de verschillende kleuren van natuurlijke nagels. Ze…

  € 39,95
Sorteer op

Agenda workshops

DEZE MAAND
BEURS AKTIE

Bestel €100 of meer en gebruik
Kortingscode  VOORDEEL 
en je krijgt 10% Korting

 

Aktie is niet geldig op:
PNS MLP 4+1 Gratis 
Korneliya Poly Acrylgel 3+1 Gratis 
Korneliya BOB Gel 3+1 Gratis

Let op:
Kortings bedragen
zijn exclusief btw.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2023 Korneliya Nagel Groothandel | sitemap | rss