NATURAL NAILS - BiAB Nails - BOB Nails & STRAK LAKKEN

Deze module richt zich op het aanbrengen van Base/BiaB Gels en BOB Gels op natuurlijke nagels, evenals het aanbrengen van strakke nagellak.
De dag is opgedeeld in theoretische en praktische delen.

In het theoretische deel van de dag leer je over verschillende soorten Base/BiaB Gels en verschillende vormen van nagels, inclusief probleemnagels zoals omhoog gegroeide, platte, brede of omlaag gegroeide nagels. Je leert ook over de Builder in a Bottle (BOB Gel) van Korneliya, een product dat extra stevigheid, hardheid en flexibiliteit geeft aan de nagels en zelfnivellerend is voor een mooie C-curve zonder veel vijlen.

De praktische demo begint met het voorbereiden van de natuurlijke nagels, inclusief elektrische manicure. Het is belangrijk dat je ervaring hebt met het werken met een freesapparaat, anders wordt aanbevolen om eerst de Workshop Frees zonder Vrees bij Korneliya Nail Academy te volgen of de module/les Elektrisch Vijlen tijdens de basisopleiding voor nagelstylisten bij Korneliya Nail Academy. Je leert verschillende soorten nagelplaten herkennen en een behandelingsplan opstellen. Ook leer je hoe je de natuurlijke nagelplaat goed moet voorbereiden.

Na het aanbrengen van BOB-gel krijg je Tips-en-Tricks om strakke nagellak aan te brengen, zodat je je klanten een prachtige set nagels kunt geven. Aan het einde van de dag worden alle nagels van de modellen gefotografeerd en deelt Nataliya haar geheimen voor het maken van mooie foto's die extra aandacht van nieuwe klanten op sociale media zullen trekken.

Deze training is bedoeld voor nagelstylisten met basis kennis van nageltheorie en basiservaring met elektrisch vijlen, die sneller willen werken en strakke nagellak willen aanbrengen met behulp van mooie producten.

Grootverbruikers

Nataliya is jarig en trakteert....

Bestel voor €10-€ 100

  • Krijg 20% Korting

Bestel voor € 100 -€150

  • Krijg 20% KORTING
  • en 1 Gratis Gelpolish t.w.v. 14,95

Bestel vanaf € 150,00 en krijg

  • 20% KORTING
  • 2 Gratis Gelpolish t.w.v. 29,90
  • ​en BONUS: 1 maand toegang 
    Nail Fitness Club t.w.v.100,00

 Kortingscode: HB20

Let op:
Kortings bedragen zijn exclusief btw.

GRATIS VERZENDEN
NL vanaf 50,00
België vanaf 75,00

(Bedragen zijn exclusief B.T.W)

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2024 Korneliya Nagel Groothandel | sitemap | rss