CURSUS NAGELS ZETTEN -  SALON NAIL ART

In deze Salon Nail Art cursus leer je niet alleen hoe je snel en eenvoudig mooie nail art kunt maken, maar ook hoe je deze kunt presenteren en verkopen om extra geld te verdienen met je prachtige nagelsets. In deze module leer je verschillende technieken om je nail art te presenteren en te prijzen, evenals praktische oefeningen om verschillende soorten nail art te creëren.

Theorie

In de theoretische les van de Salon Nail Art cursus leer je hoe je je nail art op de beste manier kunt presenteren aan je klanten. Je leert hoe je de nail art kunt laten zien op een manier die de aandacht trekt en je klanten inspireert. Daarnaast leer je hoe je de juiste prijs kunt bepalen voor je nail art, zodat je een eerlijke vergoeding kunt vragen voor je werk. Je krijgt inzicht in verschillende factoren die van invloed zijn op de prijsbepaling, zoals de gebruikte materialen, de tijd die je besteedt aan de nail art en de concurrentie in de markt.

Praktijk

In de praktische les van de Salon Nail Art cursus ga je aan de slag met verschillende soorten nail art. Je leert hoe je nail art kunt maken met glitters, flakes, folies, stickers en steentjes. Je krijgt hands-on ervaring met het gebruik van deze materialen en leert verschillende technieken om ze op de nagels aan te brengen. Je oefent op tips, zodat je de verschillende technieken onder de knie kunt krijgen zonder direct op een model te hoeven werken. Je leert ook hoe je de nail art kunt afwerken met top gels om ervoor te zorgen dat de nail art langdurig blijft zitten en er professioneel uitziet.

GRATIS Gebruik van Nagel en Nailart Producten

Tijdens de Salon Nail Art cursus krijg je gratis gebruik van verschillende producten die je kunt gebruiken om je nail art te creëren. Deze producten zijn onder andere een UV/LED lamp, liquid gels, nail art gels, top gels, tips, glitters, foils en flakes, stickers, steentjes, celstofdeppers en finishing whipe.
Hierdoor kun je tijdens de cursus volop oefenen met verschillende materialen en technieken, zonder dat je zelf alle benodigde producten hoeft aan te schaffen.

Wat neem je mee?

Om deel te nemen aan de Salon Nail Art cursus dien je je eigen penselen mee te nemen.
Dit stelt je in staat om met je vertrouwde penselen te werken en het beste resultaat te behalen tijdens de praktische oefeningen.
Natuurlijk hebben we een ruim assortiment aan penselen mocht je deze willen aanschaffen.

Datum, tijd en locatie

De Salon Nail Art cursus wordt gehouden op diverse dagen gehouden
Het programma is opgedeeld in twee blokken.
Blok 1 is van 10:00 tot 13:00 uur, gevolgd door een lunchpauze van 13:00 tot 13:30 uur.
Blok 2 is van 13:30 tot 16:30 uur.
De cursus vindt plaats in Alphen aan den Rijn, op de locatie Ouvertureweg 15-19.

Inclusief lunch en certificaat

Grootverbruikers

GROOT VERBRUIKERS
OPGELET!!


Bestel €100- € 199 
en gebruik Kortingscode
VOORDEEL 
en je krijgt 10% Korting

Bestel € 199 en meer,
gebruik Kortingscode 
VEEL VOORDEEL 
en je krijgt 15% Korting

Let op:
Kortings bedragen zijn exclusief btw.

GRATIS VERZENDEN
NL vanaf 50,00
België vanaf 75,00

(Bedragen zijn exclusief B.T.W)

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2024 Korneliya Nagel Groothandel | sitemap | rss