PNS Prep, Base en Top, De Onmisbare Trio voor Optimale Voorbereiding en Afwerking van My Little Gelpolish

Deze drie onmisbare producten zijn speciaal ontwikkeld om jouw My Little Gelpolish de optimale voorbereiding en perfecte afwerking te geven.

Nail prep: vaak ook wel een dehydrator genoemd. Dit product speelt een essentiële rol in het voorbereidingsproces. Door vocht te verwijderen uit de natuurlijke nagelplaat zorgt nail prep ervoor dat de base beter hecht. Het verdampt effectief alle vocht van het oppervlak, waardoor de nagelplaat tijdelijk uitdroogt. Het is belangrijk op te merken dat alleen de bovenste laag wordt beïnvloed en de tijdelijke uitdroging geen schadelijke effecten heeft op je nagels. Sterker nog, het verbetert de duurzaamheid van je manicure.

Primer:  Wat is een primer precies? Het is een nagelproduct, ook wel bekend als een hechtlaag, dat de hechting van de kunstnagel aan de natuurlijke nagelplaat verbetert. De primer wordt alleen aangebracht op de natuurlijke nagelplaat, waardoor een sterke hechting en langdurige resultaten worden gegarandeerd.

Base: PNS Base is een gamechanger als het gaat om het verkrijgen van een perfecte en duurzame nagelversterking. Het fungeert als een fundament en zorgt voor een glad oppervlak voor de applicatie van My Little Gelpolish.
Met zijn uitstekende hechtingseigenschappen zorgt de base ervoor dat je manicure langer mooi blijft en vrij blijft van beschadigingen. Zeg vaarwel tegen lifting en hallo tegen een stevige basis voor jouw prachtige nagelcreaties.

Topcoats: Last but not least, stellen we de PNS Topcoats voor. PNS Top is de finishing touch die de look compleet maakt. Deze top coat bestaat uit verschillende varianten, waaronder een gewone top coat met kleeflaag, een no wipe top coat en een matte no wipe top coat.

De Top coat met kleeflaag voegt een prachtige glans toe aan je My Little Gelpolish, waardoor het een professionele en salonwaardige uitstraling krijgt. Het versterkt niet alleen de schoonheid van je manicure, maar biedt ook een extra beschermingslaag tegen dagelijkse slijtage. Hiermee geniet je van een langdurige en glanzende manicure die alle ogen zal trekken.

Het voegt een glanzende afwerking toe aan je My Little Gelpolish, waardoor het een professionele en salonwaardige uitstraling krijgt. Niet alleen versterkt de top coat de schoonheid van je manicure, maar het biedt ook een extra laag bescherming tegen alledaagse slijtage. Zeg hallo tegen een langdurige en glanzende manicure die alle ogen zal trekken.

No Wipe top coat is een revolutionaire formule die geen plaklaag achterlaat na het uitharden. Hierdoor hoef je geen cleanser of alcohol te gebruiken om de kleeflaag te verwijderen. Het resultaat is een stralende en glanzende afwerking zonder gedoe.

No wipe top coat is een revolutionaire formule die geen plaklaag achterlaat na het uitharden. Hierdoor hoef je geen cleanser of alcohol te gebruiken om de kleeflaag te verwijderen. Het resultaat is een stralende en glanzende afwerking zonder gedoe.

Topcoat Mat is een no wipe top coat voor liefhebbers van een matte look is er. Deze top coat transformeert je glanzende nagellak naar een trendy matte finish. Het geeft je manicure een unieke uitstraling en een moderne twist.

Als het gaat om de voorbereiding en afwerking van je My Little Gelpolish, zijn PNS Prep, Base en Top het onverslaanbare trio. Til je nagelkunst naar een hoger niveau met deze essentiële producten, zodat je kunt genieten van een perfecte applicatie, ongelooflijke duurzaamheid en verbluffende resultaten. Maak je klaar om te pronken met jouw onberispelijke manicure, met dank aan PNS.

Let op: De verstrekte informatie over nagelprimers, nail prep, base coats en top

Sorteer op
Sorteer op

Agenda workshops

GROOT VERBRUIKERS OPGELET!!

Bestel €105- €149
Gebruik Kortingscode  
VOORDEEL 
en je krijgt 10% Korting

Bestel €150- €199
Gebruik Kortingscode  
VEEL VOORDEEL
en je krijgt 15% Korting

Let op:
Kortings bedragen
zijn exclusief btw.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2023 Korneliya Nagel Groothandel | sitemap | rss