Staleks EXPERT 10 Basis vijl MBE-10 METAAL VOETVIJL

Product 9 van 22
€ 10,00 (exclusief btw)

Staleks Foot Rasp Metal Base Expert Type 10 MBE-10 

Wil je snel, veilig en hygiënisch werken in jouw salon?
Dan is de Staleks Herbruikbare Basis Vijl de perfecte keuze.
Deze vijl is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en biedt een reeks voordelen om jouw behandelingen efficiënter te maken.

Veilig en hygiënisch: De herbruikbare basisvijl is ontworpen met de hoogste normen voor veiligheid en hygiëne in gedachten. Je kunt deze vijl herhaaldelijk gebruiken zonder je zorgen te maken over infecties.

Ergonomische handgreep: De vijl is voorzien van een ergonomische handgreep die een comfortabele grip biedt tijdens de behandeling. Dit zorgt ervoor dat zowel de professional als de klant comfortabel blijven.

Makkelijk te desinfecteren/steriliseren: Deze vijl is eenvoudig te desinfecteren of te steriliseren, waardoor je altijd een schone en veilige werkomgeving kunt behouden.

Voordelig in gebruik: De bijpassende reserve plakvijlen zijn in diverse goftes beschikbaar en voordelig in gebruik. Zo kun je de vijl altijd in topconditie houden zonder hoge kosten.

Hoogwaardig materiaal: De Staleks Foot Rasp Metal Base Expert 10 Type 10 (MBE-10) is gemaakt van roestvrij staal voor duurzaamheid en sterilisatie.

 

Gebruiksaanwijzing: Om de Staleks Foot Rasp Metal Base Expert 10 Type 10 (MBE-10) optimaal te benutten, volgt u deze eenvoudige stappen:

  1. Kies het juiste type sticker op basis van de conditie van de huid:
    Een fijne grit plakvijl voor lichte ruwheid en een grovere grit plakvijl voor het effectief verwijderen van eelt en behandelen van problematische gebieden.

  2. Plaats de geselecteerde sticker op de glad gepolijste metalen basis van de voetvijl.

  3. Voer de pedicurebehandeling uit door de vijl voorzichtig over de verhoornde huid en eelt te bewegen, waardoor de voeten zacht, gezond en mooi worden.

  4. Na de behandeling kunt u de gebruikte vijl sticker van de Staleks Metal Foot Rasp MBE10 verwijderen en weggooien.

  5. De metalen voetvijl basis kan eenvoudig worden gesteriliseerd door onderdompeling in een desinfecterende oplossing, in een oven of autoclaaf, waardoor hergebruik zonder infectierisico mogelijk is.

Voordelen:

Professionele resultaten: Met de Staleks MBE-10 kunt u professionele pedicurebehandelingen uitvoeren voor zachte en gezonde voeten.

Hygiënisch: Het roestvrijstalen materiaal en de mogelijkheid tot sterilisatie zorgen voor een hygiënische omgeving zonder infectiegevaar.

Kostenbesparend: Doordat u de voetvijl meerdere keren kunt gebruiken, bespaart u geld op langere termijn.

Ergonomisch ontwerp: De comfortabele handgreep maakt het gebruik gemakkelijk en minder vermoeiend voor de gebruiker.

Veiligheid: Hergebruik zonder risico op infectie is gegarandeerd, waardoor de gezondheid van zowel de klant als de gebruiker wordt beschermd.

Kortom, de Staleks Foot Rasp Metal Base Expert 10 Type 10 (MBE-10) is een hoogwaardig en effectief instrument voor pedicurebehandelingen, met tal van voordelen voor zowel professionals als hun cliënten.

Barcode
4820121594341

Grootverbruikers

GROOT VERBRUIKERS
OPGELET!!


Bestel €100- € 199 
en gebruik Kortingscode
VOORDEEL 
en je krijgt 10% Korting

Bestel € 199 en meer,
gebruik Kortingscode 
VEEL VOORDEEL 
en je krijgt 15% Korting

Let op:
Kortings bedragen zijn exclusief btw.

GRATIS VERZENDEN
NL vanaf 50,00
België vanaf 75,00

(Bedragen zijn exclusief B.T.W)

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2024 Korneliya Nagel Groothandel | sitemap | rss